TSGİAD 7. Olağan Genel Kurulunu gerçekleştirdi

Kahraman 2. kez başkan seçildi ‘Şehrin ve bölgenin beklentileri var’

Trabzon Sanayici ve Girişimci İş İnsanları Derneği 7. Olağan Genel Kurulunu dün gerçekleştirdi. Derneğin mevcut başkanı Adem Kahraman tek aday olarak girdiği seçimde yeniden başkan seçildi.

Seçim sonrası konuşma yapan Başkan Kahraman, “2010 yılında kurulan derneğimiz yaklaşık 12 yıllık süreç boyunca Trabzon ve bölge insanına hizmet üretmeyi kendisine misyon edinmiştir. Bu misyonumuz ve çalışma gayretimiz aynı şekilde devam edecektir” ifadelerini kullandı.

ÇOK DEĞERLİ İŞ İNSANLARIMIZ VAR

TSGİAD’ın çok önemli iş insanlarını bir araya getirdiğini vurgulayan Başkan Kahraman, “Bugün derneğimizde gerçekleştirilen genel kurulumuzda 2. kez TSGİAD’a başkan seçildim. Önemli bir sivil toplum kuruluşuyuz ve sorumluluğumuzun farkındayız. Derneğimizde çok değerli iş insanlarımız var. Üye sayımızı daha da artırarak, derneğimizi daha da güçlendirerek şehrin ve bölgenin beklentileri var bunları her platformda dile getireceğiz” dedi.

YÖNETİM KURULU

TSGİAD Yönetim Kurulu Üyeleri şu isimlerden oluşmaktadır: “Motif Kuyumculuk ve Kahraman Emlak – Rent a Car Şirket Sahibi Adem Kahraman, Ortes Mühendislik Şirket Sahibi Savaş Şafak, Berk Yapı Şirketi Sahibi Sezgin Üstün, Maxx Yatırım Genel Müdürü Necip Akdeniz, Sancak Asansör Şirket Sahibi Barış Sancak, 3K Group Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Sahibi Hasan Aydın, Kantekin Grup Şirket Ortağı Kadir Kantekin, ERD Telefon Otomotiv Şirket Sahibi Erdal Baş, Bozkurtlar Unlu Gıda Mamülleri Şirket Sahibi Abubekir Çakır, Maçka World Gayrimenkul İnşaat Şirket Sahibi Ömer Tüfekçi, Zigana Peyzaj Mühendislik Şirket Sahibi Faruk Tekin, KAGE Otomasyon Şirket Sahibi Mustafa Karamustafaoğlu, Bayfırın Sahibi Bayram Yavuz, Sancak Güvenlik Şirket Sahibi Özgür Sancak, Sarp Turizm Şirket Sahibi Muhammet Güney, AHG Elektrik şirket sahibi Özkan Bilal Gedikli”